Graag een gratis strategiegesprek? Boek nu

Geen stress - gewoon geweldige UGC

Laat ons Managed Service Team je ondersteunen bij het maken van content. Dit zijn de voordelen:

Snel proces

Van het concept tot de briefing van de creator tot de uiteindelijke video, wij zorgen voor alles - zelfs de videobewerking. Dit geeft je waardevolle tijd om je te concentreren op marketing activiteiten van je merk.

Geverifieerde Creators

We kennen onze creators door en door. Daarom weten we precies welke creators al voor concurrenten hebben gewerkt, hoe betrouwbaar ze zijn en wie er op dit moment te veel opdrachten heeft. We bekijken vooraf alle aanvragen die voor jouw merk binnenkomen en gaan indien nodig actief creators voor je sourcen als er niets geschikts tussen zit. Onze ervaring in creator communicatie zorgt ook voor een soepele samenwerking.

Ondersteuning met expertise

Dankzij onze samenwerking met talloze merken hebben we een schat aan ervaring en waardevolle inzichten die we direct in jouw UGC-strategie kunnen verwerken. We zijn bekend met alle briefings die tot nu toe op Speekly zijn geschreven en weten precies wat werkt - en wat niet!

Onze Service

1.

Kick-off & concept

We beginnen met een gezamenlijke kick-off om te begrijpen welke visie je voor ogen hebt en verzamelen tegelijkertijd alle belangrijke informatie om geschikte briefings te maken. De resulterende scripts stemmen we zorgvuldig met je af voordat we ze in de vorm van een opdracht op Speekly plaatsen.

2.

Creator Sourcing

We ondersteunen je bij het selecteren van de juiste creators voor jouw merk. We zorgen ervoor dat onze top creators solliciteren op jouw opdrachten en bekijken vooraf alle creator sollicitaties die we ontvangen. Als er geen geschikte sollicitaties binnenkomen, gaan we actief op zoek naar geschikte gezichten voor jouw merk. Dankzij onze expertise kunnen we je geschikte creators aanbevelen en zijn we het eerste aanspreekpunt voor vragen.

3.

Creator Management

Wij verzorgen voor jou de communicatie met de creators. Als aanspreekpunt voor de creators behandelen we individuele vragen, stellen we herinneringen in en geven we feedback op de geleverde video's. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de resultaten aan al je verwachtingen voldoen.

air up logo

De TikTok- en Meta Ads Manager vullen met goed presterende advertenties

Case Study lezen
air up logo

Beëindiging van samenwerkingen met influencers en re-focus op UGC

Case Study lezen

FAQ