Graag een gratis strategiegesprek? Boek nu

The easiest way - Managed Service

Bespaar kostbare tijd en krijg toegang tot onze uitgebreide expertise. De voordelen:

Snelle verwerking

Van het concept tot de briefing van de creator tot de uiteindelijke video, wij zorgen voor alles - zelfs de videobewerking. Dit geeft je waardevolle tijd om je te concentreren op marketing activiteiten van je merk.

Geverifieerde Creators

Krijg toegang tot een verscheidenheid aan geverifieerde UGC-creators. Wij verzorgen de voorselectie en zorgen ervoor dat jij met de beste creators samenwerkt. Onze ervaring in de communicatie met creators zorgt voor optimaal succes.

Bewezen succes

Dankzij onze ervaring met ruim 5.000 merken weten wij precies hoe wij snel de beste video's kunnen produceren gebaseerd op een marktonderzoek. Gebruik onze rijke ervaring om de prestaties van je UGC-video's te maximaliseren.

Onze Service

1.

Briefing schrijven

We starten met een gezamenlijke kick-off. We stemmen de op maat gemaakte briefings zorgvuldig met je af voordat we ze als bestelling voor je op Speekly plaatsen.

2.

Creator selectie

Wij ondersteunen je bij het selecteren van de juiste makers. Onze expertise zorgt ervoor dat onze top creators solliciteren op je opdracht en we maken eventuele wensen vooraf duidelijk met de creators.

3.

Creator Management

Wij verzorgen de communicatie met de creators. Als contactpersoon van de creator behandelen wij individuele vragen, stellen we herinneringen in en geven we feedback op de content. Wij werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de resultaten altijd aan je verwachtingen voldoen.

air up logo

De TikTok- en Meta Ads Manager vullen met goed presterende advertenties

Case Study lezen
air up logo

Beëindiging van samenwerkingen met influencers en re-focus op UGC

Case Study lezen

FAQ