Word lid van onze creator community

Geld verdienen en tegelijkertijd plezier hebben - dat is het motto bij Speekly. Meld je aan voor coole merken, ontvang gratis producten en maak authentieke videocontent.

Speekly is supereenvoudig

Speekly toont je alle openstaande opdrachten van topmerken. Je kunt op een opdracht solliciteren door je setcard met het merk te delen. Je krijgt het product gratis toegestuurd. Jij maakt vervolgens een video over het product.

  1. Account aanmaken
  2. Haal een opdracht binnen
  3. Ontvang het product
  4. Maak een video
  5. Ontvang je geld

Top 3 vragen en antwoorden

Als content creator bij Speekly kun je tussen de €26 en €40 per video verdienen. Daarnaast mag je het verzonden product houden.

Je kunt je gratis bij Speekly aanmelden. Ook als je eenmaal aangemeld bent, zijn er geen verdere kosten.

Je uploadt de video via het Speekly-platform. Houd er rekening mee dat je de inhoud van de video aan het merk verkoopt en dat zij de video vrij kunnen gebruiken voor online marketingdoeleinden.

Klaar om aan de slag te gaan met geweldige merken?

Veelgestelde vragen

Je hebt niet per se professionele apparatuur nodig. De merken die via Speekly opdrachten plaatsen, willen authentieke videocontent met échte mensen in een échte omgeving. Iedereen kan meedoen. Ook als je de video opneemt met bijvoorbeeld de camera van je smartphone.

Je hoeft niet voor elke opdracht opnieuw te solliciteren. De sollicitatievideo van je setcard wordt automatisch doorgestuurd naar het merk, zodra je de opdracht hebt geselecteerd en hebt gesolliciteerd. Je kunt je setcard op elk gewenst moment aanpassen.

Geen probleem! Je bent tot niets verplicht. Je kunt flexibel opdrachten aannemen en tussendoor een (lange) pauze nemen. Maar als je een bestelling hebt geaccepteerd, heb je (nadat je het product hebt ontvangen) 7 dagen de tijd om de video aan te leveren.

Jazeker! Jij bepaalt zelf welke en hoeveel opdrachten je accepteert. Je kunt je activiteit als content creator voor Speekly optimaal plannen en makkelijk integreren in je leven.

Als een product je niet bevalt, kun je het gewoon terugsturen.

Bij elke videocreatie is een review ronde inbegrepen. Nadat het merk je video heeft bekeken, kan het merk je feedback geven via de chat en kun je de wijzigingsverzoeken doorvoeren.

We willen dat je goed wordt betaald voor je werk. Als een merk je in de chat vraagt om meer dan één video binnen de opdracht aan te leveren, moet je het volgende doen:

Laat het merk weten dat ze je maar voor één video hebben ingehuurd. En neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail, zodat we meteen contact kunnen opnemen met het merk.

Ons beleid verbiedt merken om privé contact op te nemen met de content creators. Neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail.

Ben je er klaar voor?